Film pályázat

BUDAPEST FILM – FORGATÓKÖNYVÍRÓ PÁLYÁZAT Lejárt.

2013. 02. 02. - 2013. 07. 01.

Idén ismét elindítjuk forgatókönyvíró pályázatunkat, amellyel nem titkolt célunk a tehetségkutatás. Olyan fiatal írók és forgatókönyvírói ambíciókat dédelgető amatőrök jelentkezését várjuk, akik készek megrengetni a hazai filmgyártást egy-egy ütős és eredeti filmötlettel. A pályázattal nemcsak script-írói segítséget nyújtunk a mentoraink közreműködésével, hanem lehetőséget kívánunk adni a szakmai kapcsolatok kiépítésére is – legyen szó akár producerekről vagy rendezőkről, akár profi forgatókönyvírókról.

A háromfordulós megmérettetés keretén belül bárki, aki eleget tesz a pályázati kiírásnak, kipróbálhatja írói vénáját és szakmai visszajelzést kaphat tehetségéről. A legjobb öt pályázó, aki túljut az első két fordulón, profi forgatókönyvírók útmutatásával alkothat meg egy teljes forgatókönyvet.
Kik lesznek mentorként a pályázatunk forgatókönyvíró gurui? Bodzsár Márk, Kovács M. András, Köbli Norbert, Lovas Balázs és Szajki Péter.
Két főtámogatónk továbbá a Werk Film Akadémia és a Budapest Film Academy, akik a szakmai zsűrizés mellett különdíjakkal is hozzájárulnak a kezdeményezéshez.
A tavalyi pályázattól eltérően, ahol közel 100 vígjáték ötlet érkezett, idén még nagyobb teret adunk a képzeletnek: VÍGJÁTÉK, AKCIÓ, SCI-FI, ROMANTIKA, THRILLER, minden jöhet.
Van ötleted?
Jelentkezz és nyerd meg magadnak Magyarország egyik profi forgatókönyvírójának segítségét, nem utolsó sorban pedig az 500 000 forintos fődíjat.
További részletek: www.bufi.hu és www.facebook.com/forgatokonyviropalyazat

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!

« Előző cikk
Következő cikk »
FILMCONTEST filmes pályázat, értékes nyereményekkel!
Halászi Község Önkormányzata (HU) és Tomasov (Fél) Község Önkormányzata (SK), versenyt hirdet ;FILMCONTEST; jeligével kisfilm ...
Busho Spot- és Plakátverseny 2013
Újra spot- és plakátversenyt hirdetünk, melynek során KÖRHINTA vagy ÖZÖNVÍZ témákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: