Programajánló

Első Emelet: Az Utolsó Koncert - Az Első Emelet befejezi Lejárt.

2013. 12. 18.
Első Emelet: Az Utolsó Koncert - Az Első Emelet befejezi

A nyolcvanas éves egyik legsikeresebb popcsapata, az Első Emelet bejelentette, hogy ebben az évben befejezi harminc éves zenei pályafutását. 2013. december 28-án a Budapest Sportarénában egy nagyszabású koncerttel köszön el a zenekar hűséges közönségétől.
Lemezeiket, több mint egymillió példányban adták el, melynek mérlege: hét aranylemez és több mint száz dal. A rajongók támogatásának köszönhetően a nyolcvanas évek egyetlen zenei díjátadóján, a Pop Meccs Gálán a zenekar és tagjai sorra vitték el a közönségdíjakat évről-évre.
 
A "kis generáció" legkedveltebb zenekara volt. Jól megkülönböztethető stílusukkal új színt hoztak a magyar könnyűzenébe és mindig igyekeztek a legújabb hangzásnak megfelelő szerzeményeket előállítani. Dalaikon generációk nőttek fel akik, azóta is kívülről fújják Geszti Péter dalszövegeit.
 
Az Első Emelet utolsó koncertjén, a Finálén minden emlékezetes sláger felcsendül. Feltűnnek a régi zenésztársak és vendégként Geszti Péter is fellép. Ezen a különleges estén lesz látható és hallható utoljára így együtt a zenekar.
„Szeretnénk méltó módon lezárni ezt a harminc évet és valamit visszaadni abból a sok-sok szeretetből, amit rajongóinktól kaptunk pályafutásunk során. ….” – jegyezte meg Kiki, a zenekar énekese.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo

Jegyrendelés az Első Emelet utolsó koncertjére itt.


« Előző cikk
Következő cikk »
GHYMES 30 - Újévi jótékonysági koncertGHYMES 30 - Újévi jótékonysági koncert
A 30 éves Magyar Örökség kitüntető címet viselő Kossuth-díjas Ghymes együttes jubileumi koncertre készül. ...
HAVASI Symphonic Aréna Show - JegyrendelésHAVASI Symphonic Aréna Show - Jegyrendelés
December 21. Talán a 2012-es év egyik legnagyobb meglepetését okozta a HAVASI Symphonic a Budapest Sportarénában, hiszen ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: