Programajánló

Glenn Miller Orchestra koncert - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 11. 08.
Glenn Miller Orchestra koncert - Jegyrendelés

A Glenn Miller Orchestra két év után visszatér Budapestre! A zenekar különleges koncerttel örvendezteti meg a magyar közönséget 2014. január 8-án a Kongresszusi Központban.

Bemutatják legújabb előadásukat, a "The Best of Glenn Miller Orchestra"-t . Legnépszerűbb slágereikkel, mint a "Moonlight Serenade" és az "In the Mood" várják közönségüket, így koncertjeikre hamar elfogy minden jegy.

"A program két évente változik, de a legismertebb dalok, mint az "In The Mood" vagy a "Moonlight Serenade" soha nem hiányozhatnak. A közönség mindig várja őket, hogy velük együtt keljenek életre. Ha ezeket kihagynánk, biztos csalódást okoznánk nekik."- nyilatkozta Wil Salden, karmester. A mostani program a "The Best of Glenn Miller", ahogy a neve is jelzi, a legjobb Glenn Miller dalok szellemében került összeállításra.

"Nagy örökzöldek, csak tudjuk megérteni őket"- nyilatkozta egy néző a zenekar utolsó prágai koncertjén.
A Glenn Miller Orchestra hazánkban nagyon népszerű. Az elmúlt 40 év zenéjét felölelő alkotásokat főként az idősebb korosztály kedveli, azonban gyakran a fiatalokat is magával ragadja a swing játékos hullámzása.
A zenekar évente közel 300 koncertet ad, azonban arra mindig figyelnek, hogy a jó hangulattal mosolyt csaljanak a közönség arcára.

A Glenn Miller Orchestra története a múlt század harmicas éveire nyúlik vissza. Glenn Miller 35 évesen vált a zene ünnepelt csillagává. Ez a vékony, de határozott fellépésű fiatal ember teljesen új hangzást vitt a zenekarba. 1939. őszén kezdtek el játszani a rádióban és dalaik, mint a In the Mood , Pennsylvania 6-500 , és String of Pearls Moonlight Serenade azonnal világszerte ismert slágerekké váltak.
1942-ben Miller állt elő azzal az ötlettel, hogy működjenek együtt az amerikai légierővel, és ezután a U.S. Air Force meg is alapította a zenekart.
1944. december 15-én Miller Párizsba repült, hogy fellépjen a frissen szabadult katonák tiszteletére. Repülőgépe azonban tragikus módon eltűnt a La Mance-csatorna felett. Földi maradványait, illetve a gép roncsait soha nem találták meg.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo


« Előző cikk
Következő cikk »
Borban az igazságBorban az igazság
November 15. és 17. között Borban az igazság címmel gasztro- és kulturális rendezvényt szervez a Budapesti Bevásárló és ...
Pankráció, ahogy még nem láttad - Véres November Pankráció, ahogy még nem láttad - Véres November
November 23. A Hungarian Championship Wrestling, Magyarország első és egyetlen pankráció promóciója ismét elérkezett az ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: