Programajánló

HAVASI Symphonic Aréna Show - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 12. 10.
HAVASI Symphonic Aréna Show - Jegyrendelés

December 21. Talán a 2012-es év egyik legnagyobb meglepetését okozta a HAVASI Symphonic a Budapest Sportarénában, hiszen az utolsó hetekben már képtelenség volt jegyet vásárolni rá. Ez a siker tette lehetővé, hogy elkészülhessen a show folytatása, a Második Felvonás.

2013 december 21-én rengeteg technikai újítással, minden eddiginél látványosabb show-elemekkel és vadonatúj zenei tételekkel kiegészülve újra színpadra áll a HAVASI Symphonic Aréna Show.

A közel két és fél órás zenei utazás során lenyűgöző látványelemek segítenek felfedezni világok és nemzetek kulturális kincseit, miközben a legmodernebb hang- és fénytechnika, a különleges színpadi megoldások és effektek szinte a székbe szögezik a közönséget.

A monumentális zenei projektben több mint 150 művész vesz részt.A szimfonikus zenekar mellett egy hatalmas kórus, japán harci dobok, különböző földrészekről származó egzotikus hangszerek és 20 kiváló világzenei szólista bizonyítja be, hogy egy új zenei nyelvezet jött létre, melyet egy kicsit mindenki magáénak érezhet.

A lélegzetelállító élmény során HAVASI  zeneszerzőként egyszerre tiszteleg a klasszikus zene öröksége, a világzene sokszínűsége és a rockzene letisztult ereje előtt, miközben a közönséget négy egymástól jól elkülöníthető zenei jeleneten keresztül repíti magával.

A tavalyi koncert leglátványosabb részei, a Drum and Piano összecsapás, a monumentális Munkácsy blokk vagy a mindent elsöprő Vihar című tétel természetesen idén sem hiányozhatnak majd a műsorból, de azok is nagy meglepetésekre számíthatnak, akik tavaly már élőben átélhették az élményt. 
 

Nemzetközi kreatív csapat a siker mögött


Brian Burke, a show rendezője jelenleg a nagyköltségvetésű show-műsorok világában az egyik legkeresettebb rendezőnek számít. Nevéhez fűződik többek között Céline Dion The New Day elnevezésű Las Vegas-i show-jának művészeti rendezése is, amelyen Franco Dragonéval, a Cirque du Soleil megalkotójával dolgozott együtt. 

Az Arénában az előadóművészet, az innovatív színpadtechnika és a hatalmas felületekre történő vetítések ötvözetével a minőségi szórakoztatás új formáját valósítja meg.


Világsztárok az Arénában


Idén olyan világsztárok és zenei egyéniségek állnak majd színpadra a már ismert szólisták mellett, akik korábban még sohasem zenéltek együtt, és akik közül sokan először járnak majd Magyarországon. A tavalyi sikernek, és Brian Burke-nek, a show rendezőjének köszönhetően Oscar és Grammy-díjas művészek érkeznek Budapestre decemberben. Az összes közreműködő a www.havasi.eu weboldalon kerül bejelentésre.


Sztárvendég: a Gladiátor főcímdalának énekesnője, Lisa Gerrard


Az ausztrál énekes, zenész és zeneszerző a Dead Can Dance együttes tagjaként vált világsztárrá. Minden idők legsikeresebb filmzenéjéért - amelyen közösen dolgozott Hans Zimmerrel - Oscar-díjra jelölték és Golden Globe-díjat kapott. Jellegzetes, senkihez nem hasonlítható, fájdalmasan gyönyörű kontraalt hangja gyakran csendül fel a legnagyobb hollywoodi kasszasikerekben. A Gladiátor mellett saját szerzeményei hallhatóak többek között a "Baraka", "Szemtől Szemben", "Mission Impossible II", "Tűzben edzett férfi", vagy "A bennfentes" c. filmekben is.

Lisa Gerrard nem csak a Gladiátor főcímdalát énekli majd el a magyar közönségnek Budapesten, de HAVASI egyik legnépszerűbb zenei tételében, a Stormban is közreműködik a hatalmas szimfonikus zenekar kíséretében. A magyar zeneszerző és a Golden Globe-díjas világsztár különleges közös produkcióját december 21-én kétszer is láthatja majd a nagyközönség, hiszen a teljes koncert az esti mellett a délutáni előadáson is megtekinthető lesz.


IDÉN DÉLUTÁNI CSALÁDBARÁT KONCERT IS (50% gyermekkedvezmény)A HAVASI Symphonic a tapasztalataink alapján egy igazi családi program.

A klasszikus koncerttermi környezet talán idegen sok gyerek és fiatal számára a szimfonikus zenekari hangzással való ismerkedésre, az Aréna azonban számukra is ideális alkalom lehet az első találkozásra.

A HAVASI Symphonic produkció célja a zenetanulás népszerűsítése, a klasszikus hangszerek, a szimfonikus zene modernebb környezetben való megismertetése a jövő generációjával.

Egy esti koncert általában szinte teljesen kizárja a kisebbek részvételét, ezért idén az előadás december 21-én délután 2 órakor is megtekinthető lesz majd, ahol a részvételnél nincsen alsó korhatár.  (2013. december 21. munkanap!)

A Budapest Sportaréna egy olyan közeg, ahol nem kell aggódniuk a szülőknek, ha a kicsik esetleg nem tudják néma csendben végigülni az előadást. 

A művészeket a hangosításnak köszönhetően a hatalmas térben nem tudja megzavarni a picik lelkesedése. Bátran tapsolhatnak, és kifejezhetik örömüket.

A délután 2 órakor megrendezésre kerülő családbarát koncertre minden 18 év alatti látogató féláron válthat majd jegyet.
(A bejáratnál 14 éves kor felett az 50%-os családi jeggyel érkezőknek életkorukat fényképes igazolvánnyal igazolniuk kell.)

Jegyrendelés a HAVASI Symphonic Aréna Show koncertre itt.

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo


« Előző cikk
Következő cikk »
Első Emelet: Az Utolsó Koncert - Az Első Emelet befejeziElső Emelet: Az Utolsó Koncert - Az Első Emelet befejezi
A nyolcvanas éves egyik legsikeresebb popcsapata, az Első Emelet bejelentette, hogy ebben az évben befejezi harminc éves ...
Tátrai Tibor és Barátai - JegyrendelésTátrai Tibor és Barátai - Jegyrendelés
2013. december 5. 19:00 SYMA Csarnok ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: