Kreatív Pályázatok

Pályázatok gyűjtőoldalunkon naprakészen tájékozódhatsz az országban fellelhető pályázatokról
fényképezés,
újságírás,
filmkészítés,
zene,
Journality Projektek
témakörökben. A pályázatok listáját naponta frissítjük.

Pályázat követés:

Vegyétek igénybe pályázat figyelő szolgáltatásunkat!
Engedd meg hogy bemutassuk Journality pályázat-követő rendszerét. Bejelentkezés után, a "Pályázataim" menüpontra kattintva, a felső listából egyszerűen kiválaszthatod hogy milyen típusú pályázatok érdekelnek, és innentől kezdve minden bejelentkezésed után külön kiemeljük neked a legújabb pályázatokat.
Ha magadnak szeretnéd kiválogatni a pályázatokat, azt is megteheted, minden pályázat elején megtalálod a "Követem" gombot, amivel hozzáadhatod listádhoz. A pályázataidat megjelölheted nehogy lecsússz róluk, valamint megjegyzést írhatsz hozzájuk. Ha egy pályázat kifutott, piros színnel jelöljük, és még egy hónapig látható marad listádban.

A Journality Projektek
Bárki lehetőséget kaphat, hogy elmondja véleményét egy termékről vagy szolgáltatásról. Egy adott téma mestereit keressük!

Szerződött partnereink segítségével eljuthatsz koncertekre, múzeumokba, sporteseményekre, premier előtti vetítésekre, és egyéb megmozdulásokra is. Partnereink felajánlásaiból kritikai és tesztpéldányokat biztosítunk.  Felhívásainkról adatlapodon és hírlevélben is értesülhetsz. Jelentkezz most! Jelenetkezésed és regisztrációd ingyenes és semmire sem kötelez.
Az adott eseményre csak az általunk leadott nevekkel lehet bejutni!
Felhívásainkra bejelentkezés után, az adatlapodon jelentkezhetsz.

Elbírálás szempontjai:

-Volt-e már beküldött írás
-Jártasság a témában (ha jelentkezel, megjegyzésben indokolhatod)
-Referenciák (saját blog akár)
-Részt vett-e már projektben
-Cikkek tartalma, terjedelme és minősége
-Rang

Journality