Programajánló

Parov Stelar Band csak a Strandon

2014. 07. 21.
Parov Stelar Band csak a Strandon

2014 augusztusában újra a Balaton partjára várja közönségét a két legújabb hazai fesztivál, a B my Lake és a STRAND. Igazán nagyszabású show-val érkezik Magyarországra az egyik legnagyobb hazai fesztiválkedvenc, a Parov Stelar Band! Az osztrák szupercsapat a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében a Strand – Nagyon Zene Fesztivál exkluzív vendége lesz. A Nagyon Balaton 2014-ben a teljes Balaton Régióban, hónapokon át kínál majd színes, kulturális programokat.

A debütáló Nagyon Balaton programsorozat keretében több új, zenei fesztivál is indult idén. A közönség és a fellépők visszajelzése egyértelművé tette az igényt: mind a B my Lake, mind a STRANDNagyon Zene Fesztivál 2014-ben ismét várja a rajongókat a Balaton partjára.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a két, leglátogatottabb program időpontja ma már biztos. A balatonvilágosi B my Lake augusztus 18-21. között, míg a STRAND, Nagyon Zene Fesztivál augusztus 20-23. között várja vendégeit, utóbbi helyszínével kapcsolatban azonban még titkolóznak: “Számos ajánlat érkezett hozzánk, igazán impozáns helyszínek merültek fel a STRAND helyszíneként. Szeretnénk, hogy a közönség és a fesztivál szempontjából a lehető legjobbat választhassuk ki, ez lehet akár a korábbi, vagyis Zamárdi szabadstrandja, vagy éppen egy új helyszín. A döntés várhatóan januárban születik meg.” – mondták a szervezők.

A B my Lake line-upja időközben egyre formálódik, a fellépőkkel kapcsolatos részletek a jövő év elején lesznek publikusak.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztiválra azonban elsőként egy igazi fesztiválkedvenc részvételét jelentették: a Parov Stelar Band 2014-ben exkluzív nagykoncerttel érkezik a STRAND-ra. – mondták a szervezők.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál több szempontból kínál különleges élményeket jövőre. Egyrészt a szervezők a Petőfi Rádió hallgatóinak bevonásával kívánják összeállítani a hazai fellépők listáját, másrészt – ugyancsak a Petőfivel közösen – egy újszerű tehetségkutató verseny legfontosabb állomása lesz majd a STRAND. – erről már Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője számolt be.

 

Mindkét fesztiválra kedvezményes áron válthatók jegyek országszerte, a www.fesztivaljegy.hu oldalon pedig pólót, vagy bögrét is kapnak ajándékba azok, akik még karácsony előtt rendelnek bérletet. Mivel a STRAND egyben a VOLT testvérfesztiválja is, a két eseményre kombinált bérletek is kaphatók.


« Előző cikk
Következő cikk »
Acceleration Fesztivál a Hungaroringen David Hasselhoff-al!Acceleration Fesztivál a Hungaroringen David Hasselhoff-al!
Az Acceleration olyan nemzetközi futam és zenei fesztivál, amely a legmagasabb géposztály futamait kombinálja a világszínvonalú ...
JÚLIUS 18-IG GRÁTISZBA KAPOD A B.my.Lake NULLADIK NAPJÁTJÚLIUS 18-IG GRÁTISZBA KAPOD A B.my.Lake NULLADIK
Minden idők egyik legsikeresebb és legismertebb lemezlovasa, Danny Tenaglia egy egész estés szettel érkezik a B.my.Lake ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: