Zenei pályázatok

REMIX EGY KUTYÁÉRT! Lejárt.

2013. 06. 03. - 2013. 07. 01.

Most egy különleges remix-versenyt szerveztek az Amorf Lovagok. Nem tévedés: a tét egy kutya. Na, persze nem élő, hanem ami Csáki László videoklipjéből származik.

Az Amorf Lovagok remixversenyt hirdet a Napséta című számból, amely új verziójában a Honvéd Férfikar Szerenád-Kommandója vendégeskedik. Határidő június 8., stílusmegkötés nincs. Tempó: 100 bpm az eredeti, a remix bármilyen gyors lehet. A jól sikerült remixek felkerülnek az Amorf Lovagok Soundcloud-oldalára, és a zenekar fényezi őket rendszeresen.

Az eredeti számot itt lehet meghallgatni: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BL8wAI1YrXM, a sávokat pedig itt lehet elérni.
 
Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb kreatív pályázatokról, lájkold Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/pages/Journality-Kreatívpályázat
Figyelem!
A Facebook újabb szigorítása szerint a klubok, oldalak által felrakott posztok véletlenszerűen, az oldalt kedvelők egy részéhez jutnak csak el. Ha továbbra is látni szeretnétek bejegyzéseinket, akkor az oldalunkon a tetszik (Like) gomb mellett található kis fogaskerékre kell kattintani, majd a “Hozzáadás egy érdeklődési kör listákhoz” (Add to interest list) sorra. Itt létrehozhattok egy listát és megadhatjátok azt is, hogy a hírfolyamban megjelenjünk. Ez minden oldalra, klubra érvényes, amit követtek, ezért érdemes egy kis időt szánni rá, és a kedvenc oldalaitokon ezt a pár kattintást megtenni. Köszönjük!


« Előző cikk
Következő cikk »
Pályázat térítésmentes stúdióidő elnyerésére népzenei
A Hagyományok Háza pályázatot ír ki hivatásos és műkedvelő népzenei együttesek, hangszeres és énekes szólisták, illetve ...

Legnépszerűbb cikkek »

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: