Programajánló

TENNIS CLASSICS a Sportarénában - Jegyrendelés Lejárt.

2013. 09. 13.
TENNIS CLASSICS a Sportarénában - Jegyrendelés

December 3. Ferrer, Tsonga, Haas, Baghdatis, Rafter és Wilander december 3-án a Papp László Budapest Sportarénában a 6. Tennis Classics-on.
Az a sok ezer teniszrajongó, aki évről-évre megtölti a Papp László Sportaréna lelátóját megszokhatta, hogy a Tennis Classics folyton megújul. Idén sem lesz ez másként, a december 3-án immár hatodik születésnapját ünneplő sportesemény ismét meglepetéssel várja mindazokat, akik a múlt és a jelenkor legjobb teniszezőit szeretnék kézzelfogható közelségből látni.
 
Taróczy Balázs versenyigazgatónak hat olyan játékost sikerült Budapestre csábítanunk, akik közül ötöt még sosem láthatott a hazai publikum és mind-mind meghatározó alakjai a teniszvilágnak.
Pat Rafter a szerva-röpte játék egyik utolsó nagy egyénisége számos történelmi mérkőzésnek volt a főszereplője, eredményei pedig önmagukért beszélnek. Két egymást követő évben is megnyerte az US Open-t, és neki köszönhetően 24 évvel John Newcombe után Ausztrália újra világelső teniszezőt tudhatott magáénak.
 
Mats Wilander az idei Tennis Classics egyetlen olyan szereplője, aki már járt nálunk. Anno, három évvel ezelőtt a tenisz nagy színpadaira frissen visszatérő Ivan Lendl ellen mutatta meg, milyen kvalitások kellenek ahhoz, hogy minden idők egyik legkeményebb mezőnyében valaki a csúcsra jusson. McEnroe, Connors, Borg, Lendl, Edberg és Becker idejében hét egyéni Grand Slam győzelem, világelsőség, Davis Kupa és számos egyéb trófea méltán emeli Wilandert minden idők egyik legnagyobb teniszezőjévé.
 
A két legenda összecsapását követően négy jelen kori szupersztár lép pályára, méghozzá úgy, hogy a bemutató mérkőzések helyett versenyt formájában, amelyen a négy játékos egy-egy elődöntő keretében vívja ki a döntőben való szereplés jogát. Őszintén reméljük, hogy a tétmérkőzések egy új, eddig nem tapasztalt élménnyel és izgalommal szolgálnak mindazok számára, akiknek a tenisz nem csak parádés labdamenetekből áll, hanem a kiélezett küzdelem feszültségét, két modern kori gladiátor egymásnak feszülését is szeretnék megélni a lelátón.
 
Marcos Baghdatis már juniorként a világ legjobbja volt, így csak kisebb meglepetésnek számított, amikor 2006-ban bejutott az Australian Open döntőjébe. A mindenkit magával ragadó egykori junior világelső a felnőttek között is a Top 10 tagja lett és bárhol lép pályára, a szórakozás garantált. A sors külön ajándéka, hogy Budapesten végre találkozhat egykori példaképével, Pat Rafter-rel is.
 
Tommy Haas harmincöt évesen, ha lehet, nagyobb sztár, mint amikor a kilencvenes évek végén berobbant az élmezőnybe. A német tini 2002-ben már második volt a világranglistán, és egész Németország ünnepelte Boris Becker utódját, amikor egy család tragédia megakasztotta a parádés karriert. Haas azonban nem adta fel, számos sérülés, műtét és kihagyás után immár sokadszor tért vissza a tenisz legnagyobb színpadaira példát mutatva profinak és amatőrnek a sportemberi nagyságból.
 
Jo Wilfried Tsonga a világ egyik legszórakoztatóbb, legkedveltebb teniszezője, aki Baghdatis-hoz hasonlóan parádés junior karrier után az Australian Openen robbant be az élmezőnybe. A Muhammad Ali-ra megtévesztően hasonlító francia játékos idén már a Top 5-be is bejutott és bárkit képes legyőzni még a legszűkebb elitből is, nem véletlen, hogy sokak szerint neki van a legnagyobb esélye felzárkózni a nagy négyeshez.
 
David Ferrer a tenisz pitbullja, aki örök példa mindenkinek, arra, hogy akaraterővel, kitartással, küzdőszellemmel és hatalmas szívvel a határ a csillagos ég. A spanyol elmúlt évei páratlan sikerről szólnak - Grand Slam döntő, Masters győzelem és a világranglista harmadik helye. 20 ATP tornagyőzelmével és több mint 500 megnyert profi mérkőzésével David a Góliátok között vívta ki becenevét, ő a "játékosok világelsője".

 

Természetesen azok sem fognak csalatkozni, akik inkább a különleges, bravúros megoldásokra, mókára vágynak. Az elődöntőben alulmaradt két játékos a két legendás szeniorral kiegészülve ugyanis páros bemutató mérkőzést játszik a döntő előtt.
 

Ha elsőként szeretnél értesülni a legújabb programajánlókról, lájkold Facebook oldalunkat!

https://www.facebook.com/Programajanlo


« Előző cikk
Következő cikk »
TEGAN & SARA koncert a Dürerben - JegyrendelésTEGAN & SARA koncert a Dürerben - Jegyrendelés
November 4. Kevés lazább család élhet Kanadában, mint Quinnék, akiknek ikerlányaikba, Teganba és Saraba külön-külön is elképesztő ...
Andrea Bocelli koncert Budapesten - JegyrendelésAndrea Bocelli koncert Budapesten - Jegyrendelés
November 9. Az év Koncert szenzációja! Hét év után Magyarországon lép fel Andrea Bocelli ...

Legnépszerűbb cikkek »
Betörő az albérlőm - Madách Színház - JegyrendelésBetörő az albérlőm - Madách Színház - Jegyrendelés
Egy külvárosi idős asszonyhoz új albérlő költözik. A férfi, aki Marcus professzor néven mutatkozik be, valójában hétpróbás ...

Hozzászólások

Új hozzászólás beküldése: