Keresés: Fővárosi Nagycirkusz

CIRCUS CLASSICUS a Fővárosi Nagycirkuszban
Az évszázadok óta sikert sikerre halmozó, nemzedékeket ámulatba ejtő klasszikus cirkusz örök érték.


Circus Maximus a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés
Megelevenednek az itália cirkuszcsodái


Egy különleges éjszaka a Fővárosi Nagycirkuszban
A Fővárosi Nagycirkusz a tavalyi siker után idén is várta a látogatókat a Múzeumok éjszakáján, amely nagy népszerűségnek örvendett egy évvel ezelőtt is. A különleges előadásokra számtalan ember volt kíváncsi, hiszen a vendégek nem akartak elfogyni a bejárat előtti területről. A felnőttek és a gyerekek kígyózó sorban várták, hogy bejuthassanak a csodák színhelyére. Talán volt olyan ember is, aki gyerekként volt utoljára ezen a varázslatos helyen.


Cirkus Maximus! Jelentkezz a Fővárosi Nagycirkusz legújabb előadására és írj beszámolót
Ha szereted az újdonságokat, újra szeretnél gyerek lenni, nem félsz a vadállatoktól és szívesen megnéznéd a Fővárosi Nagycirkusz újdonságát a Cirkusz Maximus című előadást és vállalod, hogy beszámolót írsz róla, jelentkezz! Az előadás időpontja: 2013. április 5. 19 óra Az új projektre jelentkezni bejelentkezés után tudsz. Határidő: 2013.04.02


Magyar cirkuszcsillagok a Fővárosi Nagycirkuszban - Jegyrendelés
2013. február-március A Fővárosi Nagycirkusz első nemzeti cirkuszévadának kezdete, a Magyar Cirkuszcsillagok című műsor már látható a legendás városligeti porondon.


A világűr meghódítása: Három dimenziós előadás a TIT Planetáriumban
A Fővárosi Nagycirkuszba, az Állatkertbe, a Vidámparkba tett családi kirándulások mind-mind kedves és meghatározó gyermekkori emlékeim közé tartoznak. Ebbe a felsorolásba szervesen illeszkedik maga a Planetárium is: kisgyermekként ámulva ültem be a kupola-szerű vetítőterembe, hogy a világűr titkai feltáruljanak előttem.


Cirkuszi kavalkád
Cirkuszi kavalkád címmel indult a Fővárosi Nagycirkusz 2012 őszi-téli szezonja. Ennél találóbb címet talán nem is adhattak volna a 2012. szeptember 22-én bemutatott előadásnak. A nyüzsgő tömeg türelmetlenül várja az előadás kezdetét. A gyerekek percenként kérdezgetik szüleiket, hogy „Mikor kezdődik már?”. A premier ünnepi hangulatát az élőzene is segítette a Fővárosi Nagycirkusz Zenekara jóvoltából.


A varázslatok birodalmában
Sajnálhatják azok, akik nem lehettek ott a Fővárosi Nagycirkuszban 2012.06.23-án a Yasmina Hastánciskola táncestjén. A tánciskola Orfeum Orientál Táncok világa, világok táncai című előadásával kápráztatta el a nézőket. Az érdeklődök most sem csalódtak, igényes, sokrétű és igazán változatos műsor tárult a szemük elé két felvonásban. Ahogy az első dallamok megszólaltak bizsergés indult az ember testében. Érzelmekben gazdag előadást álmodott meg Yasmin, a tánciskola szíve és lelke, az est kitalálója és megszervezője. Selyemfátylak, selyemlegyezők és egyéb szemet gyönyörködtető kiegészítők segítségével.


Múzeumok éjszakája a Fővárosi Nagycirkuszban
A kultúra hozzátartozik az életünkhöz, formáljuk, hagyományokat őrzünk, tápláljuk. Fontos, hogy már gyermekkorban megmutassuk a gyerekeknek mennyi mindent tanulhatnak egy-egy olyakor unalmasnak tűnő múzeumlátogatás során.


Otthon, édes otthon, a Fővárosi Nagycirkuszban
Az otthon szó mindenkinek mást jelent, mégis mindenképpen pozitív dolgok jelennek meg lelki szemeink előtt, ha rá gondolunk. Sok embernek azonban nem adatik meg az, hogy kényelmes ágyban aludjon, szerető család várja haza, minden nap finom, meleg ételt egyen, sőt van, akinek az étel megszerzése is kihívást jelent.


Versenyben a magyar artisták – Jön a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál
A kétévente megrendezett Nemzetközi Cirkuszfesztivál nagy kihívás a résztvevő művészek számára. Ritka látványosság ez, megnézni ahogy a világ legjobbjai egymással versengenek.


Fenmo – Többezer éves tradíció a Nagycirkuszban
2011. Szeptember 30-án mutatta be Fenmo című produkcióját a már egész világot bejárt, kínai Jinani Acrobata Csoport. A káprázatos előadást nekünk is volt szerencsénk megcsodálni. Aki a Fenmo mellett dönt, az minden bizonnyal új, egyedi, igazán különleges élménnyel gazdagodik.