Keresés: Könyv ajánló

Leonyid Cipkin: Nyár Badenben
Egy történet, amiben megismerünk három utazót, két évszázadot, két Oroszországot, két könyvet, és két olvasót. Mindez egyetlen regényben, alig 140 oldalban.


Alessandro Baricco: Selyem
Selyem. Akár már ennyiből is sejthetnénk, hogy mire számítsunk. Elég volt csupán a minimalista borítóra pillantani, hogy kitaláljam a történetet: a felvilágosult fehér ember az elszigetelt Japánba érkezik, ahol elvarázsolják az ősi hagyományok és a természet szépségei, míg mindeközben ráeszmél saját „civilizált” élete felszínességére. És persze szerelmes is lesz. Hogy mi az, ami mégis rávett arra, hogy elolvassam? Alessandro Baricco.


Deákné B. Katalin: Mire nevelitek a gyerekeiteket? - Könyvajánló
Amikor egy párnak megszületik a gyermeke, abban a pillanatban szülővé lesz. De hogyan válhatunk szülővé? Ebben próbál meg segítséget nyújtani nekünk Deákné B. Katalin Mire nevelitek a gyerekeiteket? című könyvében. A könyv a Tudatos szülő sorozat keretében jelent meg.


Eva F. Midday – Misztikus karácsony
Egy kedves ámde annál bonyolultabb történet melynek se eleje se vége. Szerelem, csalódás, vallás és az élet értelmének keresése ez mind megtalálható a könyvben. Vajon Marlene rájön mi is az igazi küldetése az életben, hogy miért született erre a világra?


Jennifer E. Smith: Vajon létezik szerelem első látásra?
Mindenkivel történnek nem várt események az életben. Ez lehet negatív is, pozitív is. Jelen esetben egy meglehetősen pozitív eseményről van szó.


Stephen King - Holtsáv
Az író A holtsáv címet méltán adta regényének. A történetben megdöbbentő,tragikus és szívszorító események sorozata éri főszereplőnket. A fantasztikum fűszerezésével érte el King, hogy könyvét a letehetetlen írások közé sorolhassuk.