Keresés: Pólus Színház

A dzsungel könyve – zenés vadkaland az állatok birodalmában, Pólus Színház
Ki ne ismerné ezt a méltán híres alkotást és páratlan szereplőit? Mauglit, aki fékezhetetlen farkaskölyökből kamaszfiú lett, Balút, aki hedonistából apává vált és Bagirát, aki szigorú tanítóból átváltozott egy igazi jó baráttá?


Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! - Dzsungel könyve, Pólus színház
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Az előadás időpontja: 2013.05.12 11 óra


Csak semmi szexet, angolok vagyunk - Pólus Színház, Jegyrendelés
Nem könnyű a friss házaspárok élete! Sok apró-cseprő probléma nehezíti meg mindennapjaikat, például gázszámla befizetések, a szemetes kiürítésének folyamatos elmulasztása, a mosogatás időrendi felosztása egymás között, ipari mennyiségű pornográf videokazetta...ipari mennyiségű videokazetta?


Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! - Csak semmi szexet, angolok vagyunk - Turay Ida színház
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Az előadás időpontja: 2013.05.10. 19:00


Sári Bíró - Pólus Színház
Aki szívesen élvezné egy önfeledt vígjáték nyújtotta élményeket és szeretné megalapozni a hétvége jó hangulatát, azokat szeretettel várja a Pólus Filmszínház 2013.04.12-én 19 órakor!


Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! Sári Bíró - Pólus Színház
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Az előadás időpontja: 2013.04.12, 19 óra


Indul a bakterház - Pólus Színház - Jegyrendelés
Mi mással köszönthetnénk a tavaszt, mint egy igazi magyar kuriózummal! Elég csak annyit mondanom bakterház, bármely korosztály tagja is az illető, biztosan mosoly kerekedik arcára e szó hallatán.


Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! Indul a bakterház - Turay Ida színház
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Az előadás időpontja: 2013.03.29. 19:00


Hajmeresztő – avagy a talányos borzongás két felvonásban - Jegyrendelés
Paul Pörtner Hajmeresztő című drámája a Turay Ida Színház előadásában. Bűnügyi játék két részben


Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk! - Hajmeresztő Turay Ida színház
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Időpont: 2013.03.08. 19:00


Majd a Papa: Görbe János színkör, Pólus Színház
Immár ötvenöt évvel ezelőtt rendezték meg a József Attila-díjas író, Kállai István nagyszerű, három felvonásos zenés vígjátékának, a "Majd a papa" című darab ősbemutatóját.


Majd a Papa: Görbe János színkör, Pólus Színház – Írj programajánlót, és két jeggyel jutalmazunk!
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Időpont: 2013.02.22 19:00


Liliomfi - Pólus (Film)Színház
A magyar klasszikus vígjátékok egy kiemelkedő színdarabját hozza el közénk a Pólus Filmszínház. A Liliomfi cselekményszálai legalább olyan izgalmas és változatos módon kapcsolódnak össze, mint a helyt adó intézmény kulturális szórakozást biztosító repertoárja.


Pólus Színház: Liliomfi
Küldd el ajánlód a rendezvénnyel kapcsolatban, és ha megjelenik, két jeggyel jutalmazunk! Előadás időpontja: Január 25. 19 óra - Lezárva!